Møt våre ansatte – Julie

Hils på Julie, vår nye regnskapsfører

Julie (24) har allerede rukket å ta to utdannelser. Kanskje den eneste i landet med kombinasjonen faglært fotograf og regnskapsfører. 

– Jeg kom inn i økonomi på en litt artig måte. Med eget firma som fotograf satt jeg på mitt eget regnskap. Det syntes jeg var så spennende at jeg like greit tok en utdannelse innen den retningen. Så nå er det gått fra å være fotgraf med regnskap på si, til å drive regnskap med fotografi på si.

Julie Gloppe Solem er 24 år og fra Larvik opprinnelig. Det var lærlingejobb som fotograf som først førte henne til Trondheim, men så fant hun seg en trønder og ble værende. Julie er et av de nyeste tilskuddene i Økonomi og Regnskapspartner.

Fortell litt om deg selv

Jeg har samboer og bor i Klæbu. Vi har to hunder og da er det deilig å bo litt landlig til og ha litt plass.

Hvordan havnet du i Økonomi og Regnskapspartner AS?

Da jeg nærmet meg ferdig med utdannelsen så tok jeg kontakt med et bemanningsbyrå som visste at det var en ledig stilling her. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av firmaet.

Hvordan liker du å jobbe her?

Det jeg liker best er at det er veldig trivelige folk jeg jobber med og man lærer ting hele tiden og blir utfordret. For meg er det viktig å få bruke hodet.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

I tillegg til å ha to hunder, driver jeg litt med hest. Foto er fremdeles en stor del av livet mitt, men nå altså på fritiden.

Vil du dele en funfact om deg selv?

Det er nå mange som ikke ser for seg kombinasjonen regnskapsfører og fotograf. Det synes jeg er litt gøy.

Hvor ser du for deg selv om fem år?

Jeg sikter mot autorisasjon som regnskapsfører. Da må man ha jobbet i to år, så det har jeg i allefall innen fem år. Synes de kundene jeg har møtt så langt er kjempetrivelige. Er jo fremdeles litt i opplæring, men gleder meg til å bli bedre kjent med dem.

Har du noen store planer for jula?

Jeg skal ned til Larvik i jula og hilse på litt familie. Men egentlig er jeg litt motsatt og ikke en sånn som legger så store planer i jula. Jeg har et veldig avslappet forhold til jul.