«Vi i Kilderent AS sparte store summer på gode råd fra Økonomi og Regnskapspartner AS»


For daglig leder i Kilderent AS, Trond Johansen, ble gode råd fra regnskapsbyrået gull verdt.

Trengte hjelp i oppkjøpsprosess

Trond Johansen er kunde hos Økonomi og Regnskapspartner og brukte dem til å gå gjennom økonomien og kontrakt i forbindelse med et oppkjøp av et nytt selskap.

– I oppkjøpsprosessen gav regnskapsføreren min meg gode råd, blant annet om kontrakten. Råd om ting en vanlig person ikke har greie på. Rådene de gav, sparte meg direkte for et ganske stort beløp. Klart det betyr noe, sier Johansen.

I oppkjøpsprosessen gav regnskapsføreren min meg gode råd, blant annet om kontrakten. Råd om ting en vanlig person ikke har greie på. Rådene de gav, sparte meg direkte for et ganske stort beløp. Klart det betyr noe

– Trond Johansen

Sparer meg for tid

For Johansen og Kilderent har det vært viktig å ha en regnskapsfører som er oppdatert på regler og teknologi og som letter hverdagen.

Økonomi og Regnskapspartner sparer meg for masse tid. De hjelper meg med alt,
og løser alle problem rundt regnskap, lønn og fakturering. I tillegg er døra alltid
åpen hos dem, når det er store og små ting jeg lurer på.

– Trond Johansen

Mange bedriftsledere føler seg alene om økonomi

Johansen er ikke alene om å være bedriftsleder og føle seg alene i å ta økonomiske avgjørelser. I dag har de færreste bedrifter en in-house økonomiansvarlig, og med stadig mer kompliserte regler rundt regnskap, lønn og rapportering, er det viktigere enn noen gang med god faglig hjelp.


Daglig leder i Økonomi og Regnskapspartner, Eigil Johansen, forteller at nettopp
det å kunne være en sparringspartner for kunder, er en viktig funksjon for dem.

Vi har hele tiden sagt at vi skal være mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå. Vi skal være der med kunden og forenkle hverdagen rundt daglige rutiner, men vi skal også være oppdatert på fagkunnskapen og være påkoblet i den teknologiske utviklingen. På den måten kan vi til en hver tid være den støtten de trenger, sier
han.

Vikitg med tilgang på rett kompetanse

Økonomi og Regnskapspartner sier de er stolte av å kunne tilby spesialkompetanse innen mange felt, og å ha gode samarbeidspartnere og nettverk i flere bransjer.

– Fordelen med å være kunde hos oss er at vi er et passe stort regnskapsbyrå med mye kompetanse på huset.

Fordelen med å være kunde hos oss er at vi er et passe stort regnskapsbyrå med mye kompetanse på huset

Johansen

Gode samarbeidspartnere er avgjørende

Johansen forteller at de har samarbeidspartnere med spesialkompetanse lett tilgjengelig, som svarer raskt i de mest spesielle problemstillingene.

Man kan sammenligne oss med fastlegen. Vi har greie på de fleste problemstillinger, men henviser videre ved behov. Forskjellen er at vi blir med kunden, også til spesialistene. Slik sikrer vi den nære og personlige oppfølgingen, samtidig som vi kan hjelpe kunden i alle spørsmål.

Fornøyd med regnskapsbyrået

For Kilderent var det totalpakken som ble tilbudt som gjorde at de ble kunde, og forblir, hos nettopp Økonomi og Regnskapspartner:

Jeg er kjempefornøyd og stoler på dem. Har aldri vært inne på tanken å bytte. Regnskapsbyrået letter hverdagen min og gjør alt for meg rundt det som har med økonomisk regnskap. Vi lager bare noen enkle grunnlag og så følger de opp resten. De kan lover og regler og forenkler hverdagen min på mange måter

Jeg pleier å anbefale Økonomi og Regnskapspartner til andre. Det er en trygghet at jeg alltid får tak i dem. Det er litt spesielt, men jeg føler jeg kan si at jeg har et regnskapsbyrå som bryr seg

Eigil Johansen

Sånn det skal være

Det er regnskapsfører Kristin Skjermo hos Økonomi og Regnskapspartner som har den daglige oppfølgingen av Kilderent og Trond Johansen. Hun er glad for at Kilderent er fornøyd kunde, og mener det er slik det skal være:

Det er alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger. På generelt grunnlag kan jeg si at det er akkurat slik det skal være å være kunde hos oss, avslutter hun.

Kilderent AS