- JOBB HOS OSS -

Vi vokser og ser etter en ny dyktig kollega som ønsker å utvikle seg sammen med oss!

Vi ser helst at du har minimum 3 års erfaring – gjerne fra regnskapsbyrå – slik at du har en viss formening om hvordan hverdagen KAN være.  Dersom du er autorisert regnskapsfører, eller har et mål om å bli det, vil dette være et absolutt pluss.

Vi har lyse trivelige lokaler på Flatåsen der vi i dag sitter 7 engasjerte og motiverte medarbeidere.

Ta kontakt med daglig leder Eigil Johansen dersom du har spørsmål knyttet til stillingen.

Epost: eigil@orpartner.no Telefon: 911 40158

Vil du bli en del av gjengen?

Statsautorisert regnskapsfører - søk HER

Ansvarlig Lønn, personal og HR - søk HER

 

Liten, men stor

Økonomi & Regnskapspartner er et «lite» regnskapsbyrå på sju ansatte med solid erfaring innen økonomi og administrasjon. Vi er store nok til at vi innehar mye kompetanse internt, men samtidig små nok til at vi kjenner våre kunder og deres hverdag godt.

Med litt mer enn middels interesse for faget, bransjen og de teknologiske muligheter mener jeg at vi har et godt utgangspunkt for å bistå våre kunder på best mulig måte.

ansatte_2020_eigil-740x780_2-740x780

God mottakelse og variasjon

Som ferskingen vil jeg trekke fram prosessen for nyansatte. Her blir du integrert i driften gjennom et step-by-step faglig opplegg. Det bygger trygghet og kompetanse, og man slipper å bli «kastet ut i det». Ting er på stell her.

I tillegg vil jeg trekke fram den varierte hverdagen. Hos et lite regnskapshus som oss må du forholde deg til forskjellige type bransjer og problemstillinger. Det krever omstilling og gir mer variasjon i arbeidshverdagen.

ansatte_2021_julie-740x780_2-740x780-1-740x780

Trygg og stabil arbeidsplass

Noe av det mest spennende med å jobbe her er at vi er nysgjerrige på den teknologiske utviklingen. Vi har vært tidlig ute med å automatisere regnskapsføringen både internt og for våre kunder, slik at vi kan tilby fremtidsrettede løsninger. Det bidrar til en variert og interessant arbeidshverdag.

I tillegg er det viktig for meg med en trygg og stabil arbeidsplass. Da jeg startet her var jeg utbrent og sykmeldt, men har siden økt arbeidskapasiteten jevnt hele veien.

Her blir man sett, inkludert og tatt vare på.

ansatte_2020_kristin-740x780_2-740x780

Rom for utvikling

På mine tre år har mitt ansvarsområde gått fra å «kun» ha ansvar for egen kundeportefølje, til også å fungere som rådgiver, med en større faglig rolle og ansvar for intern opplæring.

Man må altså ikke ut herfra om man ønsker seg «videre». Denne utviklingsmuligheten, sammen med et godt team og varierte arbeidsoppgaver gjør at jeg ser for meg en lang fremtid her.

orpartner_ansatt_sara

Vil du bli en del av gjengen?

Statsautorisert regnskapsfører - søk HER

Ansvarlig Lønn, personal og HR - søk HER