- TJENESTER -

foto_digitalhverdag_2021 (1)
Tjenester

En enklere digital hverdag

Vi oppdaterer oss stadig på digitale løsninger for å kunne tilby våre kunder nyeste teknologi innen elektronisk bilagsflyt og webbasert regnskapsførsel. Som kunde hos oss ønsker vi at du skal få tilgang til gode og brukervennlige løsninger som gjør hverdagen din enklere. Ta kontakt med oss så kan vi sammen finne den mest optimale løsningen for deg.

tjenester

Regnskap

Regnskapsarbeidet består av mange oppgaver og prosesser. Vi har noen av bransjens beste og mest utprøvde løsninger. Sammen skal vi finne de beste løsningene tilpasset ditt behov.

foto_regnskap
foto_lonnhr-2
tjenester

Lønn - Personal - HR

Lønn er en kritisk funksjon i virksomheten din, og risiko for feilbehandling av ytelser er stor. Etter innføringen av A-ordningen har lønnsområdet blitt vesentlig mer komplekst, slik at det kreves solid kompetanse for å håndtere dette korrekt.

tjenester

Rådgivning

Som leder av en bedrift har man ofte mange baller i luften og er godt involvert i den operasjonelle driften. Det kan derfor være vanskelig å ha fokus på alle områder. Vi kan bistå som sparringspartner for å lette på oppgavene i en travel hverdag.

foto_radgivning_sparring_2021
foto_bytte_2021
tjenester

Bytte regnskapsfører

Mange tror at det er mye «plunder og heft» med å bytte regnskapsfører. Ikke tenk på det! Vi har forståelse for at du har en hektisk hverdag, slik at vi kan ta oss av det praktiske. Da kan du fortsatt ha fokus på det viktigste for deg; kjernevirksomheten!

tjenester

Starte bedrift?

I så fall er det mye å tenke igjennom før du skal etablere ditt eget selskap. Du har nok tenkt mye på det du skal drive med. Andre ting som er viktig å tenke på før du setter i gang er om du skal drive alene, eller sammen med andre? Vil det være behov for (andre) ansatte? Får du inntekter fra «dag 1» eller har du behov for investeringer og tid til produksjon før du genererer inntekter? Har du et eksisterende kundegrunnlag eller må du begynne helt fra begynnelsen?

foto_startebedrift

Kontakt oss i dag!

Vi vil gjerne høre fra deg, både om du ønsker en uforpliktende prat eller har spesifikke ønsker eller behov.