- OM OSS -

En fremoverlent og offensiv samarbeidspartner

Vi er sju ansatte med solid erfaring fra flere oppgaver/roller innen økonomi og administrasjon. Vi er store nok til at vi innehar mye kompetanse internt, men likevel små nok til at vi kjenner våre kunder og våre kunders hverdag godt. I samarbeid med våre gode samarbeidspartnere har vi tilgang til den samme kompetansen som «de store». Vi ønsker å være den naturlige samarbeidspartner; enten det er økonomi-, personal- eller andre administrative saker.

Vi er et byrå med fremoverlente og offensive visjoner, og er mer enn middels opptatt av morgendagens løsninger. Våre kunder erfarer at vi er en samarbeidspartner som hele tiden søker etter enklere og smartere løsninger i hverdagen.

Vi jobber med kunder innenfor mange bransjer i hele landet, men hovedsakelig i Trøndelag. Noen av grunnen til at de ansatte trives hos oss i dag er det gode arbeidsmiljøet, mulighetene til å påvirke sin egen arbeidshverdag og se nye muligheter i måten arbeidet kan gjøres på. Vi bidrar alle til å finne smartere måter å jobbe på; både internt og ute hos våre kunder. Sammen gjør vi en forskjell!

foto_digitalhverdag

Drift

Økonomi og Regnskapspartner ledes av Eigil Johansen. Han har tidligere hatt styreverv i Regnskap Norge som er bransjeforeningen for regnskapsbyrå i Norge. Eigil er (langt) mer enn middels opptatt av bransjen og bransjens utvikling. Dette betyr at digitalisering og automatisering hele tiden er i fokus. Målsetningen er å finne den smarteste måten å jobbe på i hverdagen; både for kunden og internt. Gjennom sin aktive hverdag har han knyttet gode og tette relasjoner til mange samarbeidspartnere. Disse relasjonene får også byråets kunder god nytte av.

Regnskap Norge

Økonomi og Regnskapspartner er tilknyttet Regnskap Norge. Regnskap Norge er en profesjons- og bransjeforening for autoriserte regnskapsførere i Norge, med mer enn 8 000 medlemmer. Regnskap Norge driver et omfattende kvalitets- og informasjonsarbeid, gir faglig støtte til medlemmene og følger bransjeutviklingen tett. Foreningen ivaretar også medlemmenes interesser overfor myndigheter og politiske institusjoner, og er en viktig høringsinstans.

Kvalitet

Vår autorisasjonsordning er underlagt Finanstilsynet. Denne ordningen innebærer at vi har løpende oppdateringskrav for våre ansatte slik at vi hele tiden skal være oppdatert på lover og forskrifter. Dette gir en større trygghet for leveransen til våre kunder.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er en nasjonal og anerkjent sertifiseringsordning for bedrifter som vil fokusere på miljøvennlige og bærekraftige valg. Vi i Økonomi og Regnskapspartner er stolte av å være sertifisert.

Klima- og miljørapport

Årlig klima og miljørapport er tilgjengelig i PDF-format for de som ønsker en kopi. Sendes på forespørsel.