Bruk en regnskapsfører som gir deg bedre råd

Som en god venn/kollega sier; jeg presenterer meg ofte som «allmennpraktiserende rådgiver».

Sammenlign gjerne regnskapsføreren med fastlegen. Han/hun kan hjelpe deg med mye – og kan du ikke få hjelp hos fastlegen, vil du bli henvist til en spesialist.

Slik er det også hos oss. Hvem kjenner bedriften din bedre enn regnskapsføreren? Regnskapsføreren kan ta tempen på bedriften, og komme med gode innspill om små justeringer – både i forbindelse med interne rutiner og vedrørende driften. Slik får du som bedriftsleder en så enkel og problemfri hverdag som mulig.

Det viktigste er at du som bedriftsleder har fokus på kjernevirksomheten. Det er det som gir penger i kassa!

Skulle det bli behov for en henvisning har vi et nettverk av gode samarbeidspartnere (spesialister) som kan bistå. Derfor vil en prat med regnskapsføreren din om bedriftens helsetilstand ofte være smart.

Eigil Johansen, daglig leder i Økonomi & Regnskapspartner AS