Digital sikkerhet og digital synlighet til frokost

På tirsdag hadde vi  samlet en fin gjeng bestående av både kunder og andre samarbeidspartnere til et frokostmøte på Scandic Lerkendal.

Denne gang var det to tema; «Digital sikkerhet» og «Digital synlighet». Den første delen ble en fin og forståelig informasjon økt om trusler og enkle forholdsregler i hverdagen ledet av Thomas Allisson hos iteam. Når det gjelder digital synlighet var det Octi som stilte med Tine Haseth Balestrand og Constance Torjussen for å fortelle om hvilke muligheter man har på de digitale flater.

Etter frokostmøtet var det mange positive tilbakemeldinger fra deltakerne. Det var flere som fikk en aha-opplevelse hva sikkerhet angår. Og når det gjelder informasjon rundt den digitale synlighet så var gjennomgangstonen at det var mye interessant informasjon om mulighetene på de digitale flater.