Møt våre ansatte – Mari

Statsautorisert Regnskapsfører

Opprinnelig fra Usbekistan, forlot en komfortabel arbeidshverdag til fordel for Økonomi & Regnskapspartner, og inntil nylig innehaver av to vidt forskjellige jobber.

Mari har en fascinerende bakgrunn og en litt annerledes hverdag.

Hun studerte regnskap i hjemlandet, flyttet til Norge i 2010 hvor hun ble autorisert regnskapsfører. Bosatt på Melhus, hvor hun jobbet både hos regnskapsbyrå og på folkehøgskole.

 – Jeg hadde jo allerede en jobb jeg trivdes godt i, så det sier mye om Økonomi og Regnskapspartner. Jeg trengte absolutt ikke bytte, men ble trigget av interessen som ble vist og muligheten for nye og spennende utfordringer.

Men overgangen til tross – jobben på Fredly Folkehøgskole ville hun ikke gi fra seg. Der jobbet hun fortsatt en stund i 30% stilling og elsket kombinasjonen av de to svært forskjellige yrkene.

 – Det ga meg så mye! Jeg er jo egentlig både litt introvert og ekstrovert, så de to arbeidsplassene sammen var en god match for meg.

Variasjon, relasjon og teknologi

Men nå er det altså Økonomi & Regnskapspartner for alle penga. Når Mari peker på nye utfordringer som en motivasjon for jobbskifte, trekker hun særlig fram én og samme faktor som mange av sine kolleger; variasjon.

 – Ja, her er det stor variasjon i kunder og bransjer. Også er jeg mer ute og møter kundene her, og kommer tettere på. Det er bra!

Akkurat denne kunderelasjonen legger Mari vekt på når hun blir bedt om å trekke fram et konkurransefortrinn. Samtidig som hun føler seg nødt til å trekke fram enda ett. Eller to.

– Man er gode på relasjoner her.

Mari Jensen

Vi kjenner virkelig kundene våre, noe jeg mener er positivt. Også vil jeg trekke fram én ting til, og det er at vi er fram i skoen teknologisk. Vi er rigget for å hendle kunder fra overalt, uansett hva de trenger hjelp til i regnskapet, og uavhengig av hvilke regnskapsprogrammer de i utgangspunktet benytter.

Mari trives godt. Hun trekker fram greie kolleger, en utfordrende og utviklende hverdag, og spesielt én mann.

At Øyvind, som er pensjonert og snart 90 år fortsatt liker å komme og tilbringe tid her på jobben, det tenker jeg sier så mye om Økonomi & Regnskapspartner!

Når hun ikke er på jobb liker Mari å tilbringe tid med barna, og da går det aller helst i noe over middels konkurransepreget brettspill. Får hun litt tid for seg selv leser hun gjerne bok, ser litt på film imens hun går på tredemølle, eller tar en tur i skogen om der er bær eller sopp å finne.

Bli kjent med resten av gjengen

Mai Jensen – Statsautorisert Regnskapsfører