En fremoverlent regnskapsfører

Regnskapsbransjen har ofte blitt beskyldt for å være en gjeng «gamliser» som bare tenker debet og kredit; og gjerne også mest mulig skatt og avgift til det offentlige.

Er det egentlig sånn?
De siste årene har vært preget av omstilling – og ikke minst det som har vært flagget over alt; digitalisering. Det mange glemmer er vel at bransjen vår er i omstilling hele tiden. At vi får (har) verktøy som gjør rutinearbeidet vårt kjappere, og i noen tilfeller også bedre, er bare positivt. Vi skal ikke glemme at regnskapsføreren har god kompetanse utover det gamle bokføringsarbeidet. Vi har en utdanning og erfaring som gjør at vi kan fokusere på å bistå våre kunder på en helt annen måte. Vi kan faktisk bistå både med smartere administrative løsninger («en enklere digital hverdag»,) og de faglige råd og diskusjoner som mange før har brukt revisor til.

Mange kunder har tidligere vært opptatt at mva-oppgaven leveres tidsnok, og årsregnskapet levert innen fristen. Nå må vi i bransjen kommunisere at vi kan bistå med så mye mer!

Vi kan faktisk bistå både med smartere administrative løsninger og de faglige råd og diskusjoner som mange før brukte revisor til