«Vi halverte tiden vi brukte på regnskap og administrasjon»


De effektiviserer driften vår

Stig Anders Bjørgum, daglig leder Energitransport

Etter lengre tids vurdering byttet Energitransport og Stig Anders regnskapsbyrå i 2021. Det er han glad for i dag.

Smidigere og mer lettvint

Største grunnen til at vi byttet var at vi ønsket et mer smidig og lettvint system enn det vi hadde den gangen.

Økonomi & Regnskapspartner dukket opp som aktuell kandidat via Bjørgums nettverk. Etter første møte med Eigil (daglig leder) var Energitransport mer eller mindre overbevist om at dette ville bli et fruktbart samarbeid.

Akkurat som vi var ute etter, så overbeviste Eigil oss om at regnskapsføringen vår kom til å bli lettvint. Og det ble det. Når vi i tillegg fikk et regnskapsbyrå som er proaktiv og flink med folk, så ble det en meget god totalpakke for oss.

– De er alltid tilgjengelige for oss

Effektivitet og forutsigbarhet er noe Stig Anders setter stor pris på. Nå jobber de i det foretrukne systemet Visma Approval, og gjør mye mindre enn før. Alt Bjørgum trenger å gjøre er å attestere og notere konti, før det videresendes til kontaktperson i Økonomi & Regnskapspartner. Som fikser resten.

De er alltid tilgjengelige for oss, også som sparringspartner og rådgiver. Og det er til stor hjelp for oss med tanke på fremtidige valg vi står ovenfor.

Stig Anders Bjørgum

I Bjørgums beskrivelse av en proaktiv og serviceinnstilt gjeng, så trekker han avslutningsvis fram Økonomi & Regnskapspartners evne som relasjonsbygger. 

De er flinke på det med å knytte nettverk og vises godt i markedet. Og det reflekteres også over på oss. 

Energitransport AS