«De kjenner deg og kundene dine, og du får en regnskapsfører du kan stole på»


Som Daglig Leder er Tom Erik Eriksen ansvarlig for at regnskapet er på stell. I løpet av hans tid i Trondheim Renholdsservice har de gjort seg verdifulle erfaringer, både fra å administrere på egen hånd, samt ved å sette bort jobben til flere ulike byrå. 

Aldri har hverdagen vært mer bekymringsløs enn nå.

Jeg vet virkelig hvordan det er å ha en god regnskapsfører!

– Tom Erik Eriksen

Tett og personlig oppfølging

Tom Erik legger særlig vekt på den tette og personlige relasjonen han får med Økonomi & Regnskapspartner, som både kommer han og bedriftens kunder tilgode.

De kjenner regnskapet vårt. Og de kjenner kundene våre. Det tror jeg er det aller viktigste og største konkurransefortrinnet til Økonomi & Regnskapspartner. Hos de får man en fast kontaktperson, som gjør at man kommer tett på og får rask respons.

Tom Erik Eriksen, daglig leder i Trondheim Renholdsservice

I tillegg til tett og personlig oppfølging trekker Tom Erik fram teknisk fleksibilitet.

Fleksibiliteten kommer oss kundene tilgode

Økonomi & Regnskapspartner følger utviklinga. De er frempå og benytter de siste systemer. De kan det siste tekniske og gjør det enkelt for meg.

Det kommer både oss og kundene tilgode. Før satt jeg å pusha KID-nr. Nå benytter vi TripleTex til det lille vi gjør selv, og resten fikser Eigil og gjengen. Så det er klart det sparer oss for masse arbeid. Også har vi en del private kunder, så da er det bra med en regnskapsfører som kan ta hensyn til det og være fleksible.

Avslutningsvis har Eriksen har en klar oppfordring.

Dersom man ønsker å spare tid på regnskapsføringen, men samtidig ha en fleksibel regnskapsfører som virkelig kjenner deg og som du kan stole 100% på, så er Økonomi & Regnskapsfører svaret.