Møt våre ansatte – Sara

Statsautorisert Regnskapsfører og Rådgiver

Sara er «poteten» på kontoret.

I sin stilling som regnskapsfører og rådgiver, med både faglig – og opplæringsansvar, er hun involvert i de fleste prosesser på bruket. Og det er noe hun liker.

 – Jeg elsker ansvar og utfordringer! Og akkurat det er en av de viktigste grunnene til at jeg valgte Økonomi & Regnskapspartner, og hvorfor jeg trives så godt. Her får jeg masse ansvar, og her får utviklet meg.

Som både regnskapsfører og rådgiver får hun mulighet til å følge kundene sine fra A til Å.

 – Kundekontakten er veldig viktig for meg, og en avgjørende årsak til at jeg valgte dette yrket. Da er det jo selvfølgelig flott at vi har så mange gode kunderelasjoner her.

Akkurat denne relasjonen er noe hun generelt trekker fram som et av Økonomi & Regnskapspartners største konkurransefortrinn.

 – Jeg liker å si at vi er store på kompetanse, men små nok til å involvere oss og knytte en relasjon med kunden. De skal forholde seg til et navn hos oss – ikke en epost-adresse.

Økonomi og Regnskapspartner har som filosofi at «Vi bryr oss». Det synes Sara etterleves godt i praksis ved at de ansatte føler seg sett og verdsatt, og at det så smitter over til kundene.

Blant kolleger omtales Sara som vanvittig kunnskapsrik, flink, ansvarsfull og ærekjær. Men ikke minst; blid.

 – Positiv energi! Det er jeg opptatt av. Dersom jeg opplever det motsatte så er jeg den typen som ikke gir meg før jeg har snudd den.

For å holde energien positiv er Økonomi & Regnskapspartners potet glad i å kople av og lufte hodet i friluft. I tillegg til tur i skog og mark finner hun også avkopling i «corny» countrymusikk og lettbeinte TV-serier. Hun har selvsagt også en del jern i ilden privat og liker å ordne ting på egenhånd. Som regel er det alltid noe håndarbeid gående, og gjerne et oppussings – eller byggeprosjekt på gang.