Møt våre ansatte – Sara

Hils på Sara, autorisert regnskapsfører hos Økonomi og Regnskapspartner

Sara Ose Dybdahl har orden i sysakene. På jobb som autorisert regnskapsfører er hun opptatt av å holde seg oppdatert og følge med i utviklingen, og på fritiden har hun ikke mindre enn sju blokker å holde styr på.

– Jeg er nok en person som liker å være selvhjulpen. På jobb passer jeg på å alltid være påkoblet i forhold til utviklingen, og jeg eier egen leilighet hvor jeg har pusset opp nesten alle rom. 

Sara (29) studerte i Molde, men bor i dag på Havstad, bare et steinkast fra der hun vokste opp. Det er nærheten til Bymarka og den korte avstanden til sentrum som gjør at hun har valgt å bosette seg der. Sara liker både å holde balanse i regnskapene og i livet. En god tur i marka renser både kroppen og hodet, noe hun ikke kan være foruten. 

Fortell litt om deg selv

Jeg er opprinnelig Trondhjemmer, og etter videregående flyttet jeg til Molde for å studere. Da jeg begynte på høgskolen visste jeg ikke hvilken retning innenfor økonomistudiet jeg skulle ta, men jeg merket at jeg likte regnskap og tallene. Jeg er nok en problemløser, og sånn sett har jeg nok havnet rett. 

Etter høgskolen flyttet jeg hjem og siden da har jeg jobbet med regnskap. I dag er jeg autorisert regnskapsfører her hos Økonomi og Regnskapspartner.

Hvordan havnet du i Økonomi og Regnskapspartner?

Havnet i Økonomi og Regnskapspartner gjennom en bekjent som visste at Eigil trengte folk. Det er snedig hvor tilfeldig livet er. Nå er jeg veldig glad for at hun som tipset Eigil (sjefen) om meg var på akkurat den lunsjen den gangen. 

Hvordan liker du å jobbe her?

Jeg trives veldig godt. Jeg får bra med utfordringer og arbeidsoppgavene er givende. Jeg trives veldig godt med både kundene og kollegaene. 

Økonomi og Regnskapspartner har som filosofi at «Vi bryr oss». Det synes jeg også etterleves godt i praksis ved at både oss ansatte føler oss sett og verdsatt og at det derved gjennom smitter over til kundene våre.

Kundekontakten er veldig viktig for meg, og en viktig grunn til av jeg valgte dette yrket. Det er jo heldig at vi har så mange hyggelige kunder.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg er styreleder i borettslaget jeg bor i, og det går med en god del tid på det. I tillegg er jeg en del ute på tur med venner, gjør håndarbeid og ser TV. 

Vil du dele en funfact om deg selv?
Jeg har montert alle kjøkkenskapene mine selv og er styreleder i borettslaget. Jeg har sju blokker jeg holder styr på,  og er nå i en prosess med renovering av vinduer og tak.  

Hvor ser du for deg selv om fem år?

Om fem år er jeg nok fremdeles hos Økonomi og Regnskapspartner. Jeg tror jeg har fått vært med i mange prosesser og fått lært mye. Faget vårt står aldri stille, så det å få være med på utviklingen er interessant. ­­­­­