KOLSTAD HÅNDBALL + ØKONOMI & REGNSKAPSPARTNER = SANT

Det er med glede og stolthet vi kan informere om at vi (Økonomi og Regnskapspartner AS) har inngått et samarbeid med Kolstad Håndball.

Som de fleste kanskje har fått med seg har Kolstad Håndball en spennende storsatsing på gang. På veien mot toppen i europeisk håndball har klubben flere interessante signeringer; både på trenersiden og ikke minst på spillersiden. Sander Sagosen og flere landslagsstjerner er klare for Kolstad. For oss som bedrift og samarbeidspartner betyr det mye at klubben vil tviholde på sin lokale og folkelige profil med verdigrunnlaget Rå Ambisiøs Modig Profesjonell.

«Kolstad Håndball skal bli en klubb som engasjerer det trønderske publikummet både på og utenfor banen. Verdiene våre er en rettesnor for hvordan vi opptrer og skal oppfattes. Alle som representerer Kolstad håndball skal kjenne og identifisere seg med verdiene – de er vårt løfte til omgivelsene; supportere, publikum, partnerbedrifter, samfunn og nærmiljø på Kolstad.» (fra klubbens verdigrunnlag)

Vi ser fram til et spennende samarbeid; både med klubben og med de øvrige forretningspartnerne!

Daglig leder Eigil Johansen her avbildet med Kolstad trener Christian Berge.