Ledig stilling

Har du lyst til å utvikle deg sammen med oss?
…og er du autorisert regnskapsfører – eller har et mål om å bli det?

Vi har stor pågang av nye kunder og har derfor behov for ny kollega. Vi ser helst at du har minimum tre års erfaring, gjerne fra regnskapsbyrå, slik at du har en viss formening om hvordan hverdagen KAN være. En bachelorutdanning i «riktig retning» vil være en forutsetning, selv om du ikke har rukket å fullføre denne ennå.

Vi er sju ansatte med solid erfaring fra flere oppgaver/roller innen økonomi og administrasjon. Vi er store nok til at vi innehar mye kompetanse internt, men likevel små nok til at vi kjenner våre kunder og våre kunders hverdag godt. I samarbeid med våre gode samarbeidspartnere har vi tilgang til den samme kompetansen som «de store». Vi ønsker å være den naturlige samarbeidspartner; enten det er økonomi-, personal- eller andre administrative saker.

Vi er et byrå med fremoverlente og offensive visjoner, og er mer enn middels opptatt av morgendagens løsninger. Våre kunder erfarer at vi er en samarbeidspartner som hele tiden søker etter enklere og smartere løsninger i hverdagen.

Vi jobber med kunder innenfor mange bransjer i hele landet, men hovedsakelig i Trøndelag. Noen av grunnen til at de ansatte trives hos oss i dag er det gode arbeidsmiljøet, mulighetene til å påvirke sin egen arbeidshverdag og se nye muligheter i måten arbeidet kan gjøres på. Vi bidrar alle til å finne smartere måter å jobbe på; både internt og ute hos våre kunder. Sammen gjør vi en forskjell!

Ta kontakt med daglig leder Eigil Johansen dersom du har spørsmål knyttet til stillingen.
Epost: eigil@orpartner.no  Telefon: 911 40158

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss?
Se her:  https://orpartner.no/jobb-hos-oss/

Se også stillingsannonsen på Finn.no: KLIKK HER