Frokostmøte – det nærmer seg jul

På Scandic Lerkendal hadde vi i dag samlet en fin blanding av både kunder og andre samarbeidspartnere. «Vi nærmer oss jul – Hva er viktig å tenke på?» var dagens tema som ble enkelt og tydelig presentert av Per Terje Ingdal fra Orkla Revisjon. 

Vi nærmer oss høysesong for både julebord og andre tilstelninger. Det er derfor viktig å tenke på – i forkant – hva man har lov til og ikke.  Vi fikk en gjennomgang av en del av de typiske problemstillingene og spørsmålene som ofte dukker opp hos oss.

I dagens møte så vi på noen sentrale temaer knyttet til dette;

  • Representasjon («påspandering»): Hva er «innafor» – og ikke

  • Julegaver/ gaver generelt

  • Julebord/ firmafest

  • Er digitalt julebord/ firmafest fremdeles «innafor»?

  • Firmatur

  • Nettverksaktiviteter (møter – arrangement – skille med alkohol/ uten alkohol?)

  • Arrangementer – Kultur/ fotball(håndball)kamper mv.